Guatemala: Llac Atitlán

5 jun. 2009

Aquest llac és un dels màxims atractius del país, doncs està envoltat de volcans i la seva visita pot durar els dies que vulguis. Nosaltres hi hem passat 4 nits i hem visitat diferents pobles. A banda de San Pedro i San Marcos, que estan ocupats per extrangers hippys que hi viuen, els altres pobles del voltant del llac són indígenes i la llengua més comú que s'escolta és el quiché.

El poble central d'on surten els barques per arribar als altres pobles és Panajachel, i és aquí on ens va deixar el bus el 1er dia i on ens va recollir l'últim. Agafar les barques costa entre 10 i 25 quetzals (depèn la distància), i per visitar alguns pobles serà imprescindible fer-ho.

Una curiositat que ens ha cridat l'atenció és que a tots els pobles està plè d'escoles d'espanyol, i és que hi ha molts gringos que aprofiten els preus locals i l'entorn relaxat per venir a apendre l'idioma.

Potser és degut a que ens trobem en època de pluges i el paissatge i els volcans no s'aprecien en nitidesa, però a nosaltres tot i que ens ha agradat, no ens ha deixat encantats. En tot cas, la seva visita val la pena.

2 Comments:

Jose i Montse said...

Hola macos!!
Imaginem molt bonic l'entorn al llac pero esperem veure fotos tan xules i ilustratives com les últimes que heu penjat per situar-nos encara una miqueta més.

Ja sou a Coban? Cada estiu hi fan un festival de música folclòrica que té molt renom. Amb una mica de sort encara coincidireu... Si és així, ja ens fareu 5 cèntims... i sinó... també eh!!

Per el que expliqueu, entenem que Guatemala no és un pais car, potser ho podeu aprofitar per fer una banyadeta en un balneari no?

A Barcelona no tenim llac ni volcans, però gringos deu n'hi do i avui un dia molt agradable ah i demà eleccions al Parlament Europeu, no ens estem de rés...

Heu aprés a dir alguna cosa en quiché. Ja ens ensenyareu alguna parauleta.

A seguir gaudint de la "passejada". Una forta abraçada!!

Anónimo said...

Ei petardos, desprès de llegir que la mireia ha estat amb febre me adonat que amb tot el temps que porteu, gairebé no us heu posat malalts i no heu tingut cap ensurt gran, apart de ser un naufrag (marc) durant unes hores!!! Seguiu així MACHOTES!
neus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...