Guatemala: 7 dies de veler

13 jun. 2009

Tot i que el planning inicial era anar a Belize via Flores i tornar a entrar a Guatemala via Livingston una setmana després, va sorgir la temptadora oportunitat d'embarcar-nos en un veler, amb l'empresa sailing diving guatemala, durant 7 dies i 6 nits per només 298€ p.p. que sortia des de Río Dulce per arribar a Belize i retornar a Guatemala.

Durant aquests pocs dies de recorregut, només dóna temps d'arribar a unes illes o "cayos" que estàn al sud de Belize, just al final de la barrera de corall (una de les més grans del món junt amb la Gran Barrera australiana): Cayos Sapodilla. Tot i que aquest fet ens tirava enrera perquè el nostre objectiu a Belize era bucejar pel famós "Blue Hole", ens han explicat i ens volgut creure que aquests Cayos són fantàstics per el snorkel i el submarinisme, però no són tant coneguts com els del Nord de Belize pel seu difícil i car accés. El veler també és una altra manera "d'estalviar-nos" els alts preus que té Belize, ja que amb aquest preu està tot inclòs (excepte l'alcohol i el submarinisme).

Amb nosaltres compartiran aquests dies un màxim de 10 persones més 3 de tripulació (inclòs el xef). Esperem que tot ens vagi molt bé perquè la inversió que hem fet en aquesta activitat és important, tot i que sabem que pel que hem pagat no podem esperar el creuer de "Vacaciones en el mar".

Estem il·lusionats amb el veler perquè fer-ho pel mediterrani resulta caríssim i no disposes d'aigües cristalines; a més a més, és una activitat força diferent al que hem fet fins ara. Així doncs a gaudir! Desitgeu-nos sort i us mantindrem informats.

4 Comments:

Jose i Montse said...

No només us desitgem MOLTA SORT sinó que us felicitem per l'opció!!

Segur que serà una excel·lent experiència i si teniu sort amb el temps i hi ha feeling amb el grup, serà perfecte. Pel que hem vist a les fotos "las sirenas" està molt ben equipat, la tripulació experta, el recorregut fantàstic (sobretot si arribeu al llac Izábal)i fins i tot el menjar té molt bona pinta. Vaja que l'experiència promet.

Tot i que aquesta setmana no creiem que tingueu cobertura, espararem a la tornada per saber moltes més coses i sobretot per gaudir amb vosaltres de les moltes fotografies que ara sí, estem segurs que tindreu oportunitat de fer.

Un suggeriment Marc, quan facis immersions no t'allunyis gaire del veler eh...

Disfruteu moltíssim de tot i més...

Una forta abraçada!!

Anónimo said...

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anónimo said...

Eeeeeep mainada!
Ens morim de ganes de saber com us va al veler. Ja feu xerinola amb els vostres nous amiguets? Jugueu a jocs de campament i canteu cançons a la vora del foc?
Gaudiu del mar, del cel i apreneu a navegar i l'experiència (i la pasta) ja us haurà "cundit".
Esperem el proper post per que ens feu morir-nos de la enveja. Salut i milles!
Moni i Pau.

Anónimo said...

ostrins ostrins!
crec que m'haure de quedar el piset, ja que no veig molt clar que vulgueu tornar! ara que tinc penjada la hamaca a la terrassa i em començava adaptar a la high life de gracia...

que vagi molt be el velerito! jo tambe faig anar l'aire per mourem, pero per l'aire.. ja soc tot un prefessional del parapent! :)

fins aviat!

joan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...