Adéu Vicenç

19 jun. 2009

La matinada passada, com ja tots i totes debeu saber, va morir, a l'edat de 89 anys, en Vicente Ferrer, fundador de la Fundación Vicente Ferrer, l'ONGD on treballa la Mireia.

Des d'Hondures, no volíem deixar de fer una referència a aquesta gran persona, que durant quasi 60 anys va treballar per canviar realitats dels més desafavorits de l'India, els "dálits". També volem enviar el nostre condol a la seva família, i molts ànims a totes les persones que integren l'organització, que ara més que mai, necessiten el suport incondicional dels seus col·laboradors per demostrar al món, que darrera d'un gran home hi ha una gran organització.

L'equip de 1.500 persones que treballen a Anantapur i els aproximadament 70 que treballen a Espanya, seran els encarregats, que no en quedi cap dubte, de seguir treballant per allò que un dia en Vicenç va començar.

Avui més que mai, APADRINA!

2 Comments:

Jose Alberto said...

hola amics desde logroño! acabo de llegar despues de un duro viaje de regreso, listo para ponerme a trabajar el proximo lunes. mis ultimos diez dias fueron fenomenal (buceo en utila, la ceiba, copan, volcanes en el salvador) pero no tengo grandes recomendaciones que haceros. curioso que vicente ferrer muera justo ahora, cuando hace unos dias hablabamos sobre este tema del que por supuesto no me habia olvidado, asi que acabo de cumplir mi parte del trato. espero que surjan muchas más personas como él, y que el resto también echemos una mano.

Jordi-Iso said...

També ens volem afeixir al condol per la figura de Vicenç Ferrer, al mateix temps pensar que ha sigut una sort que hagi pogut arrivar a aquesta edat, amb ell s'ha fet justícia! Endevant la Fundació i molts anims a seguir per tots els que hi travallen!!!

Petonets parella !
Papis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...