Colombia: caribe colombiano ;-)

23 may. 2009

Tenim previst passar només 9 dies a Colombia i això ha fet decantar-nos per una petita part d'aquest país tant gran. No sabem si ens hem equivocat o no, però hem escollit la zona del mar del carib: Santa Marta, Taganga, el Parc de Tayrona, etc. Teníem moltes expectatives, sobretot la Mireia, i això ha fet com sempre que el país no ens estigui agradant tant com esperàvem. Tot i així, aquest poble pescador de Taganga té caliu. Tot i ser temporada baixa hi ha molt turisme. Hem passat una nit al famós Parc Natural de Tayrona, entre la selva i el mar; l'escenari era molt bonic però suposem que pel fet de venir de Fiji les platges no ens han acabat de captivar. Si tornem a Colombia visitarem Ciudad Perdida, un trekking de 5 dies que no hem tingut temps de fer i que diuen que val molt la pena i Cabo de la Vela, un desert que acaba al mar a la península de Guajira.

Propera parada, Cartagena de Índias!!!

1 Comment:

Anónimo said...

Ei! Nosaltres vàrem ser a Taganga i el Tayrona. El Parc ens va decepcionar, ni monos aiulladores, ni platges idíliques tot i que són maques. Vàrem dormair a una hamaca i el mal d'esquena al dia següent era espectacular. Suposo que fa 10 anys era un lloc paradisíac, però ara ha perdut el seu encant, més si vas a temporada alta com nosaltres.
De Taganga ens queda un súper record. No és el poble més maco, ni té les platges més maques, però durant els dies que hi vàrem ser ens sentirem lliures 100%. Ahhh, quina saudade!

Joan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...