Nova Zelanda: Milford Sound

22 abr. 2009

Sí, sí, sí!!! Hem tingut un temps radiant al Milford Sound, i això que plou 200 dies l'any! Des de Queenstown hi ha 480km. i vam trigar un dia per arribar-hi amb l'autocaravana. Des d'allà vam agafar un vaixell de 2:30 hores (75NZD pp uns 30€) que ens va portar fins a mar obert en un trajecte quasi imperial, passant per tot el fiord. En aquesta excursió es pot veure dofins, foques i pingüins, però nosaltres ja vàrem gastar la sort amb el clima i només vam veure foques. És un viatge que val molt la pena tot i que estigui lluny perquè tant el trajecte per arribar com l'activitat en sí són una passada!

Com a curiositat comentar que Milford està a 2 hores de Te Anau, el poble més proper; i que encara ens preguntem com arriben els treballadors de les agències dels vaixells fins al seu lloc de treball al Milford cada matí. ?¿?

En aquesta darrera carretera, la que va pel parc Natural de Fiorland, es pot aturar a dormir amb l'autocaravana en uns aparcaments que hi ha habilitats pel tema i que costen uns 2€ pp. Si no pagues, corres el risc que vingui el Ranger (sense el POWER) i te'ls reclami!
També ens van comentar que hi havia un camping just a l'inici dels creuers, però aquest ja val uns 10€ pp.

En aquesta zona diuen que hi ha el millor trekking del món, és un trek de 3-4 dies en una zona frondosa pel parc natural dels fiords. És també una de les zones més plujoses del món i probablement et tocarà caminar passat per aigua; això sí, si aconsegueixes plaça, doncs segons "la guia azul" (una tifa de guia que no recomanem a ningú) s'ha de reservar amb 4 anys d'antelació! Ja esteu planificant amb temps?? jejeje

2 Comments:

Tito Livio said...

Q-llons quin ritme que porteu ara!!!
Ja s'agraeix tenir noticies vostres cada dia. Potser ho feu per donar-nos més enveja ara que passeu per llocs tan paradisiacs.
Per cert, felicitats al Jordi!!!
Aquí estem de festa, com cada diada de Sant Jordi ( jo a l'oficina, els polítics de coctel al Pati dels Tarongers, la vida segueix igual).
Petons

Anónimo said...

Felicidadess Jordiiiii!!!!
Esta tarde iremos a llevar rosas a las abuelass!!!
Llevamoso varios dias con muchísima calor, pleno verano!!!

Besos a los 4. Sandra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...