Nova Zelanda: manca de bones conexions

15 abr. 2009

Hola familia, en breu tindreu noticies nostres, pero es que les conexions aqui son mes complicades del que teniem previst. Escrivim aquest post per dir-vos que estem molt be, que el viatge segueix el seu curs tal i com teniem previst, i que en breu us farem un post com deu mana!

Una abrasada

5 Comments:

Francesc said...

Holes!

Sembla mentida que això de les connexions estigui millor a Vietnam que a Nova Zelanda, no?

Bé. Misteris de les teleco.

Per aquí avui estem contents (estem veient el sol per unes hores). Segueix fent una primavera d'allò més "primavera". SI de les gotes de l'abril cada una val per mil enguany serem rics. Segur.

Bé. Esperem fotos de les antípodes. Encara queden nadius (son els maorís, no?). A veure si ens expliqueu coses d'ells.

Salut i records

mirenuriolcesc

Anónimo said...

Hola veig que este be , esperem les vostres noticies.
Air la iaia en va dir que ja no os coneixara , en la foto en deia que era la Cristina i jo l hi vaig dir que era la Mireia i el teu pare Jordi , El Jordi aqui no el conec.....Be per la impresora no en quedat massa be , pero si es veu qui son .
Que disfruteu molt , que en la crisis aqui es molt dur.
petonets
Maribel

Mica said...

cuatro besazos de la preciosidad de Barcelona,Salamanca y parte del universo ,sigo estando como un rebaño de cabras, lo dicho adelante y mas besos,de esta humilde mujer.JE..JE..RISA TIRANDO A BRUJA.

peleteros said...

AY PILLINES .Como se nota que estais bien acompañados que no teneis tiempo de nada ¿eh?.
Bueno; a disfrutar del mes de abril y de la compañia.
Besos desde Leon

Jose i Montse said...

Qué tal family?
Ai les connexions....

Sabem que heu fet fantàstiques excursions (ens ho ha xivat un kiwi...) i ara volem veure les fotos i posats a demanar ens agradaria rebre-les amb algun comentari, tal com heu fet en alguna ocasió, que ens ajuden a fer la composició de lloc de tot el que veiem.

Les fotografies i sobretot les vostres explicacions, fan que la nostra llista per futures vacances sigui cada vegada més llarga (ens haurem de jubilar abans d'hora si volem anar a tots els destins...)

Esperem que la pluja no faci més la guitza i us permeti seguir tota la ruta prevista. Avui nosaltres també hem tingut unes bones calamarçades, neu a la muntanya, pluges arreu i la temperatura que no vol remontar. En fí, spring total...

Per cert la setmana vinent teniu dues festes per celebrar. Ens agradaria poder fer un xin-xin amb vosaltres, tot i que sigui virtual...
Sant Jordi el primer i per diferents motius (patró de Catalunya, sant del noi més gran de la colla, també el sant de l'avi, el 25 el sant de l'altre noi de la colla i també m'hi puc afegir jo, per alló de la moreneta. Aneu-vos preparant...

De moment, ens conformem en enviar-vos molts petons i abraçades per tots.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...