Japó: Miyajima i Tokio

12 mar. 2009

Mentre feiem aquest escrit, era el darrer dia a Japó, i estàvem a l'aeroport despedint Tokio i a punt de donar la benvinguda a Sydney, on passaríem els propers 4 dies. Resprenent el post antenrior sobre Hiroshima, cal destacar que també vam visitar Miyajima, una illa molt aprop de la ciutat on es pot veure el Tori més famós del país. Diuen que és un dels 3 llocs més escènics de Japó, amb alguns temples i molta natura, i tot i que a nosaltres ens va ploure, ens va agradar força. Recomenable.


Un cop a Tokio vam passar 5 dies i, tot i que només va donar temps per veure la ciutat de manera superficial (és enorme!), la sensació que en treiem és d'una capital pionera al món, que marca tendència arreu, cosmopolita, mooolt fashion i super cool, i que no te l'acabes!

És una ciutat per fer de dia i repetir de nit. Les llums de neó impressionen (tot i haver visitat NY i Hong Kong) i estan per tot arreu. En molts moments dóna la sensació d'estar dins la pel·lícula "Lost in translation".

Vam visitar 10 dels 15 barris principals i tots tenen el seu propi caràcter. El preferit de la Mireia és Shibuya (s'hi pot trobar de tot: arquitectura, neó, joves a la última, freakisme i més freakisme, ambientillo, hotels de l'amor, el parc Yoyogi, etc.) Durant aquests dies hem tastat el sushi i el sake, ens hem banyat en un ofuro, hem anat a un restaurant amb plats giratoris i un altre amb graella al mig de la taula, ens hem fet fotos amb actors i urbanites freaks, hem pujat a un tren sense conductor i a uns quants trens bala, hem visitat temples i vist maikos, ens hem fet fotos amb els pruners florits, hem menjat al McDonalds (aaaarrg!), hem comprat un Doraemon i un ninot de bola de drac, no hem vist ninjes ni samuráis, hem vist els efectes de la bomba atòmica, no hem vist la tele, quasi sempre hem dormit en tatamis, no hem menjat fruita, hem fet 10.000 fotos, no hem vist la famosa muntanya Fuji, ens ha nevat, ens ha plogut, ens ha fet vent i ens ha fet sol!, hem fet 2.000 reverències tot dient Arigato, quasi no hem anat al bany... i tot això i molt més en 16 dies.

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...