Illes Cook: mutus a Aitutaki

23 mar. 2009

Visca! per fi ha arribat la benzina a l'illa. Fa 5 dies que no en teníem i tot i que l'illa és força petita no ho és el suficient com per a que anar en moto (com la majoria dels locals) o en cotxe sigui imprescindible. Avui ha sigut uns dels millors dies des de que estem aquí. Hem contractat un "creuer" per la llacuna. La llacuna d'Aitutaki compta amb 8 mutus, que és com un illot inhabitat plè de vegetació i platges paradisíaques de sorra blanca. Dos d'aquests mutus són d'origen volcànic i en 2 d'ells s'hi ha rodat durant més de 5 temporades el programa de "Supervivientes" de la BBC. Hem anar en un llanxa i 7 persones més a visitar 4 d'aquests mutus. En un d'ells hem dinat i vora un altre hem fet snorkel (la vida marina és molt bonica, però Similan és Similan...) Estar als mutus ha sigut impressionant! Molt idílic i romàntic. Fariem cada dia aquest creuer sinó fós perquè costa 65 NZD (uns 30€ p.p. aprox.) Des de Aitutaki les platges i la vista són molt boniques, però des dels mutus l'experiència és IMPERIAL!!!

Cal aclarir, nosaltres aquesta distinció no la sabíem abans de venir, que si es vol fer snorkel o submarinisme, les Illes Cook no són el destí ideal. La vida marina és xula, però molt millor a Similan (Tailàndia). Ara, a Aitutaki només hi viuen mil persones i a Rarotonga 14.000; això converteix a les Illes Cook en un destí fantàstic si busqueu el relax, la tranquil·litat i platges idíl·liques.

PD. aclariment per l'adjectiu Imperial: Com que aquest adjectiu ha despertat la curiositat d'alguns lectors, volem aclarir que només l'utilitzarem quant realment s'ho mereixi. Estem visitant moltes coses, algunes de boniques, altres de molt molt boniques, d'altres que són la re-hòstia i algunes que mereixen una definició especial. Esperem que cap Emperador se senti molest. jejeje...

2 Comments:

Tito Livio said...

I jo que pensava que el Mutu era un jugador dopat que anava como una mutu!!! JUAS JUAS JUAS (una mica d'humor dolent no va malament).

Una abraçada!!!

Jordi-Iso said...

Muy chulas las fotos de la playa , caray Mireia te han pescado con las manos en la masa tiene hasta buena pinta y además "gratis" ¿o no ?. En cuanto a los bailarines por aquí creemos los dos que están mejor los chicos que las chicas se les ve más fibrosos y ellas más rollizas je je je cochina envidia .Besos.
Papis

P.D. Hay que nervios, creo que los próximos personajes del camino vamos a ser nosotros je je je .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...