NEPAL: 8 de novembre

13 nov. 2008

Des del Blog, i amb certs dies de retràs, volem felicitar al Jose i a la Silvia, que es van casar el passat 8 de novembre i no vam poder felicitar-los perquè no teníem mitjans. FELICIDADES TITO LIVIO Y TITA LIVIA!!!

Ara, estan de viatge de noces a Tailàndia i esperem que els hi vagi molt i molt bé!!!JA ENS EXPLICARAN!!! UN BESAZO GORDO PARA LOS DOS!!!

5 Comments:

Francesc said...

Felicitats per a ells també!!!!!!!

Wambas said...

Moltes graciees!
Acabem d arribar a Pitsanuloke o quelcom semblant, al nort de Thailandia. Hem pasat 3 nits a una aldea prop de Khon Kaen visquent amb la gent d alla. Ha estat genial. Ja us passarem la info perque creiem que val la pena. Ens alegrem de que us hagi anat molt be el trekking.
Si entreu al feisbuk veureu fotos del casament, doncs nosaltres no tenim massa facilitats per a penjar res en aquests moments.
Una abrasada i tambe pels peleteros.

MeRi said...

Nena!!! quines fotos mes boniques.. ho passem fatal quan les mirem desde la oficina!!! morim d'enveja. Molts petonets i a continuar disfrutant del teu viatge. MeRi

Jordi-Iso said...

Suposem que esteu a Bandipur, bé anirem seguint el trajecte, no volem perdre la pista. Les fotos son espectaculars i hem vist que la Mireia va canviant els missatges de la samarreta,"plubicidad subliminal", ja,ja,. Els Wambas han respirat, bien por ellos!! hem mirat el mapa i només están a tres dits de vosaltres !!! Bé, i demà qué? ja ens anireu informant. Molts i molts petons. Papis

Wambas said...

so close...so far!
( tan a prop...tan lluny!)
(tan cerca...tan lejos)
Ahora estamos en Chang Rai, muy cerca de la frontera con Laos y Birmania (el tipico chiste de estamos aqui al Laos)
Manyana vamos an Chiang Mai, mas al sur.
Besos a todos y a los M&M en especial

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...