NEPAL: 1ª aproximació als Himalayas

1 nov. 2008

Avui ens havíem de llevar a les 5h. a.m. per veure la sortida del sol sobre els Himalayas, però no ho hem aconseguit. Ens ha fet molta mandra llevar-nos, jejeje (estem de vacances!) Tot i així, a una hora més digna, hem pujat amb la moto fins a Sarankgot (1.700m.) un view point des d'on es poden contemplar gran part de les muntanyes més altes del món (Annapurna I, II, III i IV; Machuhapuchhare, etc.)


Demà començarem el trekking per les Annapurnes, i estem una mica "acongojados" perquè seran 10 dies caminat entre 6 i 8 hores. Mama (sóc el Marc) al final m'he comprat uns pantalons... Don't worry ;-)
No sabem si durant aquests dies tindrem conexió a Internet, així que per si de cas.. FINS AVIAT!!!

4 Comments:

Ana Belén said...

Ostres,com aconseguiu wifi als Anapurnas serà la pera, després que a Japó no trobéssim cap lloc amb wifi!! Jaja

Ànims que segur que és un lloc impressionat.

Molts petons!!
Fins aviat!

Jordi - Iso said...

Acavem de veure les fotos i son una passada, les volem toteees!
Molts forçes pel trekking, però tal com us veiem segur que puedeu amb tot. Seguirem superatents. Molts petons. Papis

José i Montse said...

Les fotos molt boniques i vosaltres satisfets, contents i feliços...

Sortosament us queden molts dies per veure sortir el sol als Himalayas, amb vistes impressionants i des de més aprop encara!!

I pel que fa al trekking no us acoquineu que esteu ben preparats físicament; mitjons ben gruixuts, gorro, bones botes i tira milles... I si a més tenim pantalons nous ja no hi ha excusa per fer els 4.000 que faci falta.

Ahir vàrem saber que des de Paris també us segueixen amb molta atenció.

Aquesta tarda l'avi ha quedat molt sorprés de poder-vos veure i fer la xerradeta amb tanta facilitat. Les noves tecnologies el tenen aclaparat. Ja el veig amb una webcam a casa seva!!!

Estem tan contents amb les rialles que hem vist a les fotos, de les vostres i dels nens que hi surten, que fins i tot s'ens han encomanat.

Cuideu-vos molt, penseu que des de Bcn us estarem empenyent a les pujades més dures (i ja veieu que som molts) i un petonàs ben fort.

Avi Jordi, Clara, Albert, Jose i Montse

Anónimo said...

Guapissims!!
quina energia que despreneu en el diari de ruta!
anims amb el trekin!! segur que serà fantastic!
Per aqui tot correcte, jo acabo d'arribar de la meva escapada a França i ha estat genial! Pluja i fred, pero llocs preciosos, vi i bon menjar!
un petonas i us segueixo la pista!
Duna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...