Abans del viatge: ESCOLTANT LA VEU DE L'EXPERIÈNCIA

12 oct. 2008

El QUIM i la MARIONA són una parella que va tornar el passat mes de juliol a Terrassa, després d'estar un any voltant pel món (amb una ruta similar a la nostra) . Nosaltres seguíem el seu blog mentre eren fora i quinze dies després de tornar, ens vam trobar per coneixer-nos i fer una cervesa.

Ens van explicar un munt de coses del viatge que ens podien ser d'utilitat: coses pràctiques i experiències viscudes. Aquest darrer divendres, els varem demanar de tornar-nos a veure... el neguit del darrer moment i un munt de dubtes pendents encara, van fer que xerrar de nou amb ells fos un descans. L'experiència que ens aporten... i molt important, la tranquilitat que donen, són brutals! Parlant amb ells, sembla que realment tot sigui molt i molt senzill i que tots els "grans problemes" tinguin solució.

La Mariona i el Quim són uns cracks i des d'aquí els hi volem donar les gràcies per les dues tardes que ens han dedicat. Segur que cadascun dels consells que ens han donat, ens aniran de conya!!!

3 Comments:

Anónimo said...

Ei, som la Raquel i la Mireia fent proves!!!!Visca els blogs!

Raquel i Mireia

Anónimo said...

Ei parella,
La Mariona i jo ens hem fotut vermells al llegir els vostre elogis...no serà per tant home!!!
En fi, amb molta morrinya, us anirem seguint.
Molta sort...i pit i cullons!!
Una abraçada!
Quim i Mariona

CRISTINA PONS PONS said...

Hola!

La Montse m'ha comentat que el divendres també celebreu el sopar d'acomiadament. Em dit d'anar al "Underground" més tard per a poder saludar-vos i així coneixe'ns. Fins aviat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...