abans del viatge: ENS DECIDIM A MARXAR

9 ago. 2008

Sabem que marxem el 27 d’octubre del 2008 i que estarem 365 dies donant un rulo pel món: Àsia, Oceania, Centre Amèrica i Amèrica del Sud són els continents escollits.

Encara no tenim el bitllet tancat. Si tot va bé, viatjarem durant tot l'any amb un bitllet RTW (round the world): el seu principal avantatge és el preu, però que en contrapartida també té molts inconvenients: nombroses restriccions, lletra petita, marge de benefici molt baix per a les aliances que l'ofereixen, etc. La suma d'aquests factors influeix a que no et facin ni cas a l’hora de gestionar-lo, que s’hagin de tenir en compte molts aspectes per a poder tancar-lo o que sigui més fàcil adaptar-se al bitllet i no que el bitllet s'adapti a tu. Seguirem informant sobre aquest tema.

Sabem a quins països anirem, tot i que anem amb una mentalitat molt oberta i disposats a modificar tot el que calgui: sacrificar indrets, si en d’altres ens hi trobem a gust; deixar-nos aconsellar per la gent que ens anem trobant pel camí; marxar de llocs que no ens agradin, etc.


El que sí que ens agradaria, en la mesura del possible, és respectar les dates dels bitllets d’avió que tenim tancats: doncs sabem que serà molt complicat fer-ho durant el transcurs del viatge.

Encara ens falten moltes coses per fer i per tancar... jijiji...si no ens dóna temps de fer-ho tot, us mantindrem informats! De moment, no patiu!!!
El que per ara sabem del cert, és que com a mínim, durant un any, deixarem de ser Lemmings! :-)

1 Comment:

Toni said...

Hola M&M !!! Us desitjo molta sort en el vostre super viatge i sobretot, gaudiu-lo amb calma i un somriure cada dia. És una aventura que dura un any, millor fer-la poc a poc i un ritme constant per no esgotar-vos. Si us podem ajudar des d'aqui en alguna cosa, pronostics de temps, reserves online, servei de traducció, cercador d'aventures, etc. podeu comptar amb nosaltres !!. Un petó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...